Vertaistukijalle

Seuraavista linkeistä löydät Vertainen vierellä  -hankkeen vertaistukitoiminnan seurantalomakkeen, sekä kulukorvauslomakkeen.

Kulukorvaushakemus

Kulukorvaushakemus koskee Vertainen vierellä -hankkeen vertaistukijoiden matka- ja puhelinkuluja. Sinulle korvataan kohtuulliset kulut, jotka aiheutuvat vertaistukijana toimimisesta. Jokainen korvattava matka sovitaan etukäteen hankkeen aluekoordinaattorin kanssa. Kulukorvaukset haetaan kuukausittain.

HUOM! Kulukorvauksia voi hakea vain yhdeltä taholta! Jos olet hakenut korvauksia jotain muuta kautta, kuin Vertainen vierellä -hankkeelta, ei päällekkäisiä korvauksia makseta.

 

Seurantalomake

Seurantalomake toimitetaan puolivuosittain kaikille vertaistukihenkilöille sähköpostitse tai postitse. Sillä ilmoitettavia tietoja käytetään hankkeen raportoinnissa sekä vertaistukitoiminnan tilastoinnissa, jolla tehdään näkyväksi vertaistuen tarvetta ja laajuutta valtakunnallisesti. Tietojen avulla vertaistukitoimintaa kehitetään entistä paremmin saavutettavaksi. Raportoinnissa tiedustellaan yleisiä tietoja vertaistukisuhteista.

HUOM! Yksityiskohtaisia tai henkilökohtaisia tietoja vertaistuettavasta ei kirjata.

 

Mikäli haluat palauttaa lomakkeet sähköisenä, tulee sinun tallentaa lomakkeet ensin omalle koneellesi. Tarvitset lomakkeiden täyttöä varten pdf-tiedostojen lukuohjelman, esimerkiksi Foxit -reader tai Adobe. Täytetyt lomakkeet voi palauttaa hankkeen koordinaattoreille sähköpostin liitteenä. Lomakkeen voi myös tulostaa ja palauttaa postitse. Saat pyydettäessä palautuskuoren, jonka postimaksu on maksettu. Koordinaattoreiden yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

Voit olla myös yhteydessä koordinaattoreihin, mikäli sinulla on jotain kysyttävää hankkeen toiminnan seurannasta tai kulujen korvaamisesta.

 

Vertainen vierellä koordinaattorit

 

Charlotta Marsh, Helsingin Invalidien Yhdistys ry

050 321 5150, charlotta.marsh(at)hiy.fi

 

Jonna Helavirta, Oulun Invalidien Yhdistys ry

044 230 3014, jonna.helavirta(at)oiy.fi