Vertainen vierellä – ajankohtaista

Vertainen vierellä -hankkeen puitteissa järjestetään koulutuksia ja tapahtumia, joiden yksityiskohdista tiedotetaan tällä sivulla

Amputoitujen vertaistukihenkilöiden koulutus Tampereella 24.-26.1.2020

Oletko käynyt läpi amputaation? Oletko kiinnostunut toimimaan vertaistukijana amputaatiota odottavalle tai hiljattain amputoidulle henkilölle? Tule mukaan amputoitujen vertaistukihenkilöiden koulutukseen!

Vertainen vierellä -hanke järjestää vertaistukihenkilöiden peruskoulutuksen vertaistukitoiminnasta kiinnostuneille. Vertaistukihenkilö on koulutettu vapaaehtoinen, joka antaa tukea tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin, oman kokemuksensa pohjalta.

Vertaistukihenkilöiden koulutus

  • Antaa valmiuksia toimia vertaistukijana
  • Sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille
  • On maksuton

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki vertaistukitoiminnasta kiinnostuneet amputoidut henkilöt. Koulutukseen osallistuminen ei sido osallistujaa mihinkään, vaan koulutuksen tarkoituksena on tutustua vertaistukityöhön ja tutkailla omaa valmiutta toimia vertaistukijana.

Missä: Koulutuspaikka Hotelli Scandic Tampere City osoitteessa Hämeenkatu 1, Tampere.

Milloin: Koulutusajat ovat perjantaina 24.1. klo 16-19, lauantaina 25.1. klo 9-17 ja sunnuntaina 26.1. klo 9-15.

Koulutus on maksuton. Korvaamme osallistujille kohtuulliset matkakulut. Matkakulujen korvaamisesta sovitaan koordinaattorin kanssa ilmoittautumisen yhteydessä. Kauempaa saapuville on majoitusmahdollisuus hotelli Scandic Tampere Cityssä.

Sitova ilmoittautuminen 10.1.2020 mennessä

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

Lisätiedot:
Jonna Helavirta
Aluekoordinaattori
Vertainen vierellä -hanke
044 230 3014