Tapahtumat

Amputoitujen ja dysmeliapotilaiden sekä läheisten tapahtuma
lauantaina 21.4.2018 klo 9–17 │ Metropolia AMK
Vanha viertotie 23, 00350 Helsinki


Rajaton on koko perheen tapahtuma, joka kokoaa amputoidut ja dysmeliapotilaat saamaan tietoa vertaistukitoiminnasta, apuvälineistä ja niiden luovutusperusteista sekä proteesien uusista mahdollisuuksista. Voit osallistua vertaistukiryhmien keskusteluihin sekä tuoda apuvälineisiin liittyviä kysymyksiä Metropolian apuvälinepajaan apuvälineteknikko-opiskelijoiden ratkottavaksi, hyödyntää jalkaterapeutti-, osteopaatti- ja fysioterapiaopiskelijoiden maksuttomat arvioinnit sekä kokeilla uusia liikuntalajeja ja harrastusvälineitä. Myös perheen pienimmille on järjestettyä ohjelmaa luentojen ja keskustelutilaisuuksien ajaksi.

Tapahtuma on maksuton ja sisältää lounaan. Metropolian kahviosta voi ostaa virvokkeita ja välipalaa lounasajan ulkopuolella.

Ilmoittaudu mukaan 14.4. mennessä!

Ilmoittautumiset ja koko ohjelma osoitteessa: http://www.lyyti.fi/p/Rajaton2018

Tapahtumapäivän järjestävät yhteistyössä Respecta, Ottobock, Metropolia AMK:n apuvälinetekniikan, osteopatian, jalkaterapian ja fysioterapian koulutusohjelmat, Vertainen vierellä-hanke sekä Solia.

Katso esite tästä: Rajaton2018


Täällä tiedotetaan amputoiduille suunnatuista tapahtumista. Mikäli tiedät alueellasi järjestettävistä tapahtumista, voit olla yhteydessä sivujen ylläpitoon osoitteella info(at)amputoidut.fi

Tapahtumakalenteriin on koottu keskitetysti kaikki amputoiduille suunnatut toiminnat.

Suomessa järjestettävät vertaistukiryhmät ja harrastustoiminta on listattu näillä sivuilla Vertaistuki-valikon alla.

27026_ben-pa-rad
kuva: Ottobock